Slovenka s ekipom pokrala trgovinu, nastradali prodavačica i policajci

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 08.07.2014. 09:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjom državljankom Slovenije s boravištem u Varaždinu, zbog sumnje da je jučer, 7. srpnja oko 7:15 sati, na parkiralištu ispred trgovine u Dravskoj ulici u Varaždinu, počinila kazneno djelo razbojničke krađe nad 54-godišnjom zaposlenicom trgovine.

Kako se sumnja, navedena je zajedno sa 42-godišnjim muškarcem i jednom ženskom osobom ušla u trgovinu, gdje su uzeli prodajne artikle te se sa istima udaljili iz trgovine, ne plativši ih. Nakon što ih je prodavačica upozorila da moraju platiti robu koju su uzeli, 41-godišnjakinja je istu fizički napala izudaravši je rukama po glavi i tijelu, te su se udaljili s mjesta događaja.

Prilikom postupanja policijskih službenika na pronalasku 41-godišnjakinje i druge dvije osobe, 42-godišnjak, 62-godišnja žena, te 17-godišnji maloljetnik, počinili su više kaznenih djela na štetu dvojice policijskih službenika i to: napad na službenu osobu, prisila prema službenoj osobi, te prijetnja.

Protiv njih će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok će se 42-godišnjak tijekom današnjeg dana predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Komentari