pogledajte

Slučajno ga zaustavili u Ljubešćici s drogom u autu, pretragom kuće pronašli još svašta

Objavljeno: 28.07.2023. 11:10

Zadnja izmjena: 28.07.2023. 11:10

Foto: Policijska uprava varaždinska

U srijedu, 26. srpnja 2023. godine oko 19.40 sati u mjestu Ljubeščica, u redovitoj kontroli prometa od strane policijskih službenika PP Novi Marof, zaustavljen je osobnim automobil kojim je upravljao 28-godišnjak.

Tijekom vršenja nadzora od strane policijskih službenika na sjedištu vozila uočena je torba iz koje se nazirala prozirna pvc vrećica sa sadržajem materije nalik na marihuanu. Kako su iz uočenog postojale osnove sumnja da 28-godišnjak u vozilu posjeduje i prevozi nedozvoljene opojne supstance isti je priveden u Policijsku postaju Novi Marof radi vršenja kriminalističkog istraživanja. Obzirom na okolnosti, vozaču je ponuđeno da se podvrgne testiranju na prisutnost droga u organizmu, što je isti odbio.

U četvrtak, 27. srpnja, temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu, policijski službenici PU varaždinske, pretražili su kuću i druge prostorije te automobil kojim se koristi 28-godišnjak.

Prilikom pretrage pronađeno je više vrećica ispunjenih zelenom biljnom materijom nalik na drogu marihuanu ukupne težine 1.112,5 grama, droga amfetamin pakirana u pvc vrećice različitih težina ukupne težine 279,1 grama, droga MDMA pakirana u pvc vrećice različitih težina ukupne težine 29,4 grama, droga MDMA (ecstasy tablete) pakirana u više pvc vrećica ukupno 130 komada, droga DMT pakirana u pvc kutijicu ukupne težine 5,4 grama, veća količina novca, dvije precizne digitalne vage i mobitel.

Nakon provedenog vještačenja protiv 28-godišnjaka će se podnijet odgovarajuća prijava vezana uz posjedovanje istih, kao i odgovarajuća prijava vezana uz vožnju pod utjecajem opojnog sredstva. Policija je uz priopćenje objavila i fotografiju svega pronađenog u pretrazi koju možete vidjeti u nastavku.

Komentari