Srušio biciklisticu i pobjegao, policija moli očevice za pomoć

Objavljeno: 18.08.2014. 12:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija - Dragutin Kliček

Varaždinska policija izvijestila je o prometnim nesrećama s ozlijeđenim osobama koje su se dogodile tijekom vikenda.

Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 16. kolovoza oko 5:45 sati u Lepoglavi. Biciklom je pješačko-biciklističkom stazom upravljao muškarac starosti 29 godina iz smjera centra grada Lepoglave u smjeru Očure, gdje je dolaskom u lijevom zavoju sa suprotne strane biciklom naišla 53-godišnjakinja, te je došlo do sudara bicikala.

Od udara oboje su pali na kolnik i zadobili ozljede. Na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koji su 29-godišnjaku pružili medicinsku pomoć na mjestu događaja, dok su 53-godišnjakinju prevezli u Opću bolnicu Varaždin, gdje joj je pružena medicinska pomoć. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

U nedjelju, 17. kolovoza oko 6:20 sati dogodila se prometna nesreća u Optujskoj ulici u Varaždinu u kojoj je ozlijeđene jedna osoba. Biciklom je biciklističkom trakom upravljala ženska osoba starosti 54 godine, gdje ju je u stražnji dio bicikla udarilo osobno vozilo crvene boje, nepoznatih registarskih oznaka.

Biciklistica je od udara pala na kolnik i zadobila ozljede te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede su joj okvalificirane kao lakše tjelesne ozljede.

Iz Policijske uprave varaždinske mole građane koji imaju bilo kakve informacije o navedenoj prometnoj nesreći da se jave na broj telefona 192.

Komentari