Sudar dvaju kamiona na Varaždinbregu, ozlijeđen 44-godišnji vozač

Objavljeno: 11.07.2014. 09:16

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 10. srpnja oko 15:40 sati na državnoj cesti D-3 u Varaždinbregu, izvijestila je varaždinska policija.

Muškarac starosti 55 godina upravljao je teretnim vozilom s prikolicom Ulicom Glavić iz smjera Novog Marofa prema Varaždinu. Zbog neprilagođene brzine kretanja uvjetima i stanju ceste te gustoći prometa, prilikom nailaska na zaustavljeno vozilo ispred sebe započeo je intenzivno kočenje, uslijed čega se priključno vozilo zanijelo na suprotnu prometnu traku i udarilo u prednji lijevi dio teretnog vozila s prikolicom, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnjak.

U prometnoj je nesreći ozlijeđen 44-godišnji vozač te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Također jučer, 10. srpnja oko 9:45 sati u Sportskoj ulici u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Za sada nepoznati muškarac upravljao je osobnim vozilom parkiralištem trgovine u Sportskoj ulici, te započeo uključivanje u promet navedene ulice, a da prethodno nije propustio bicikl kojim je uz desni rub kolnika od Trga Ivana Perkovca u smjeru Jalkovca upravljala 78-godišnjakinja.

Uslijed udara osobnog vozila u bicikl, vozačica je izgubila ravnotežu i pala na kolnik. Nakon prometne nesreće, oba su sudionika nakon razgovora bez razmjene podataka napustili mjesto događaja, da bi 78-godišnjakinja naknadno oko 21 sat zatražila liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin.

- Molimo građane koji imaju informacije o ovoj prometnoj nesreći da se jave na broj telefona 192 ili 372-404, odnosno osobno u Postaju prometne policije Varaždin u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu - pozivaju građane iz PU varaždinske.

Od ostalih događaja, tijekom protekla dvadeset i četiri sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su tri prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Ključu, Zbelavi i Varaždinu.

Komentari