Teške krađe u obiteljskim kućama i trgovinama

Piše: eVaraždin

Objavljeno: 15.09.2014. 11:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Izvor: ilustracija

Tijekom vikenda u Međimurju su bili vrlo aktivni provalnici koji krali iz trgovina, obiteljskih kuća, benzinske postaje te ureda tvrke...

U petak od ponoći u Donjem Kraljevcu u Kolodvorskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt gdje je ukrao novac, veću količinu cigareta te alkoholna i bezalkoholna pića.
Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 11. na 12. rujna u Glavnoj ulici u Sivici, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu gdje je ukrao novac, cigarete i veću količinu razne robe, a materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna.

U Crkvenoj ulici u Vratišincu usred bijela dana, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću te ispremetao stvari i ukrao nakit, muški sat i novac.

U noći s 12. na 13. rujna u Ulici Rudija Šoštarića u Donjoj Dubravi, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu te ukrao veću količinu cigareta i duhana te novac. Potom je u Ulici braće Radić pokušao provaliti u trgovinu istog vlasnika, u čemu nije uspio te je odustao od počinjenja kaznenog djela.

U isto vrijeme u Milinskoj ulici u Donjem Kraljevcu nepoznati počinitelj provalio je u ured poduzeća iz Čakovca, gdje je pronašao originalni ključ sefa iz kojeg je ukrao nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći s 13. na 14. rujna u Ulici Josipa Broza Tita u Murskom Središću, nepoznati počinitelj provalio je u skladište benzinske pumpe, gdje je ukrao noževe, pribor za roštilj te razno posuđe. Potom je pokušao provaliti u susjedno skladište u čemu nije uspio.Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari