Teško ozlijeđeno dijete u prometnoj nesreći u Vratišincu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 12.06.2014. 13:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Policijska uprava međimurska izvijestila je o događajima koji su se na području Međimurja dogodili proteklih dana.

U srijedu, 11. lipnja oko 18:50 sati u Vratišincu u Ulici Marof, dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozačica osobnog automobila slovenskih nacionalnih oznaka, 38-godišnja slovenska državljanka, kretala nepropisnom brzinom, zbog čega je vozilom udarila u bicikl kojim se s parkirališta ispred trgovine uključila u promet biciklistica, dijete s područja Međimurske županije. Uslijed udara vozačica bicikla se prevrnula i pala na kolnik.

Nakon prometne nesreće ozlijeđena biciklistica vozilom zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Protiv vozačice osobnog automobila zbog počinjenog kaznenog djela "Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu" podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Također u srijedu, 11. lipnja u vremenu od 8 do 11:49 sati u Nedelišću, u Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću, gdje je ispremetao stvari i ukrao satove i posteljinu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Policijski službenici Policijske uprave međimurske će i ove godine sudjelovati na međunarodnom sajmu poduzetništva MESAP-2014 koji se u vremenu od 13. do 15. lipnja održava na prostoru MESAP-a u Nedelišću.

Na promidžbenom pultu u sklopu sajma prezentirati će opremu i pomagala koje policija koristi u svojim svakodnevnim zadaćama, a posjetitelji će moći i provjeriti svoje negativne bodove dobivene u prometu, koristiti simulator vožnje na motociklu, uzeti promidžbeni materijal sa savjetima, ali i dobiti druge korisne informacije iz djelokruga rada policije.

- Ovim putem pozivamo građane da posjete štand Policijske uprave međimurske, te da se upoznaju s izloženom opremom i pomagalima - uputili su poziv građanima iz PU međimurske.

Komentari