Tijekom vikenda čak tri drske krađe i dvije provale

U subotu, 7. prosinca oko 10 sati, na prostoru Parka Vatroslava Jagića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj na drski način okrao 18-godišnjaka.

 

Objavljeno: 09.12.2013. 11:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

 

 

Navedeni je presreo oštećenog i zatražio od njega novac, nakon čega mu je ispreturao džepove jakne i iz džepa u unutrašnjosti otuđio novac, te se udaljio s mjesta događaja. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

 

U subotu, 7. prosinca oko 13 sati u Čakovečkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj počinio drsku krađu na štetu 78-godišnje žene.Kako je utvrđeno, nepoznati se muškarac biciklom dovezao oštećenoj s leđa, te joj iz ruke istrgnuo torbicu s novcem i mobitelom. Prema izjavi oštećene, materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

 

U subotu, 7. prosinca oko 20 sati u ulici Stjepana Vukovića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj drsko okrao 62-godišnjakinju. Navedeni je prišao oštećenoj za vrijeme kad se vozila biciklom ulicom Stjepana Vukovića također na biciklu, te joj iz košarice ispred upravljača, otuđio torbu s mobitelom i novčanikom u kojem se nalazio novac i osobni i bankovni dokumenti. Materijalna se šteta procjenjuje na oko tisuću kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje na otkrivanju počinitelja navedenog kaznenog djela. 
    
U subotu, 7. prosinca u poslijepodnevnim satima, na parkiralištu kod mjesnog groblja u Madžarevu,nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo vlasništvo 33-godišnjaka, te otuđio torbicu u kojoj se nalazio novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima, te mobitel. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

 

Od 6. do 7. prosinca, nepoznati je počinitelj provalio u izložbeni ormarić vlasništvo trgovine u Habdelićevoj ulici u Varaždinu, te otuđio prekidače, žarulje, utičnice i drugi elektromaterijal.Materijalna se šteta procjenjuje na više stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Komentari