Tijekom vikenda troje teže ozlijeđenih

Piše: eVaraždin

Objavljeno: 16.09.2014. 07:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Izvor: ilustracija

Tijekom proteklog vikenda u Međimurju je zabilježeno je devet prometnih nesreća, od čega pet prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama u kojima su tri osobe teško i tri osobe lakše ozlijeđene, a četiri prometne nesreće sa nastalom materijalnom štetom.

U petak između Slemenice i Zasadbrega dogodila se prometna nesreća u kojoj 30-godišnjak iz Čakovca zadobio teške ozljede opasne po život. On je nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste te udario teretni automobil kojim iz suprotnog smjera upravljao i neposredno prije se zaustavio 55-godišnjak iz Pribislavca. Uslijed udara osobni automobil sišao je u cestovni jarak. Vozač je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je zadobio teške ozlijede opasne po život te je zadržan na daljnjem liječenju.

Istog dana u Šenkovcu dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena 54-godišnja biciklistica iz Lopatinca. Ona se krivudavo kretala biciklističkom trakom te je biciklom prešla na prometnu traku namijenjenu za vozila i kotačem bicikla udarila u teretni automobil s pridodanom poluprikolicom, krapinskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 43-godišnjak iz Sesveta.

Vozačica bicikla prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena te je zadržana na daljnjem liječenju.

U Prelogu je pak u subotu teže ozlijeđen vozač mopeda. Riječ je od 51-godišnjaku koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1, 31 promil te nije prilagodio vožnju uvjetima na cesti. Zbog toga je izgubio nadzor nad  vozilom te se prevrnuo i pao. Prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a nakon ukazane pomoći pušten je kući.

Komentari