Tijekom vikenda u prometnim nesrećama ozlijeđene tri osobe

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 29.07.2013. 12:38

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno deset prometnih nesreća i to tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i sedam prometnih nesreća s materijalnom štetom, izvijestila je PU varaždinska.

U četvrtak, 25. srpnja u 17:10 sati prometna nesreća s ozlijeđenom osobom dogodila se u Strmcu Podravskom. Osobnim vozilom je upravljala 31-godišnjakinja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.12 g/kg.

Upravljajući osobnim vozilom iz smjera Petrijanca u smjeru Virje Otoka, zbog smanjenih vozačkih sposobnosti izgubila je nadzor nad upravljačem vozila te sletjela van kolnika gdje je prednjim djelom vozila udarila u dvorišne ograde vlasništvo 52 i 64-godišnjaka.

Vozačica je ozlijeđena te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj  bolnici Varaždin, a ozljede za sada nisu okvalificirane.

U petak, 26. srpnja oko 15:50 sati dogodila se prometna nesreća u mjestu Donje Makojišće u kojoj je ozlijeđena jedna osoba.

Osobnim vozilom je upravljao muškarac starosti 47 godina iz smjera Mađareva prema Podrutama gdje je zbog vožnje neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju kolnika u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem vozila i sletio u desni cestovni jarak, gdje je prednjim djelom vozila udario u betonirani propust na ulazu u dvorište.

Medicinska pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Varaždin gdje su ozljede okvalificirane kao lakše tjelesne ozljede.

U subotu, 27. srpnja oko 00:04 sati u mjestu Novi Marof u Varaždinskoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 26-godišnjak.

On je upravljao osobnim vozilom iz smjera Novog Marofa u smjeru Varaždina te je zbog neprilagođene brzine kretanja vozila, osobinama i stanju ceste u oštrom desnom zavoju sletio vozilom u cestovni jarak.

Medicinska pomoć vozaču pružena je u Općoj bolnici Varaždin, dok ozljede nisu okvalificirane.

Komentari