Tri dječaka ozlijeđena u prometnim nesrećama u Trnovcu

Objavljeno: 09.07.2014. 19:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o jučerašnjim prometnim nesrećama, u kojima su ozlijeđena tri malodobna biciklista.

U utorak, 8. srpnja oko 16:15 sati u Gospodarskoj ulici u Trnovcu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Dječak u dobi od 13 godina nepropisno je upravljao biciklom bez zaštitne kacige na glavi, lijevom stranom kolnika Gospodarske ulice u smjeru Ludbreške ulice, nepropisno prevozeći na upravljaču bicikla 15-godišnjaka.

Dolaskom u zavoj, prednjim je dijelom bicikla udario u prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 34-godišnjakinja. Uslijed udarca, obojica su pala na kolnik pri čemu su ozlijeđeni. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Jučer, 8. srpnja oko 17 sati u Trnovcu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 13-godišnji dječak. On je upravljao biciklom Novom ulicom u smjeru Varaždinske ulice, bez pratnje osobe starije od 16 godina i bez zaštitne kacige za glavu.

Dolaskom do raskrižja s Varaždinskom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje i oduzeo prednost prolaska teretnom vozilu kojim je iz smjera Ludbreške prema Bartolovečkoj ulici upravljao 54-godišnjak. Prilikom udara prednjeg dijela teretnog vozila u lijevi bočni dio bicikla, dječak je pao na kolnik. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Komentari