Tri osobe ozlijeđene u prometnim nesrećama u Vinici i Varaždinu

Objavljeno: 12.12.2013. 11:12

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

Jučer, 11. prosinca oko 15 sati na Trgu Matije Gupca u Vinici dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Nepoznata muška osoba je započela upravljati osobnim vozilom unazad po zapadnom nogostupu Trga Matije Gupca, a da se prethodno nije uvjerila u sigurnost navedene radnje, vodeći računa o položaju, smjeru i brzini kretanja vozila, te je zadnjim djelom vozila udarila u tijelo maloljetne 15-godišnje pješakinje, koja je od jačine udara pala na nogostup i zadobila ozljede.

Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede za sada nisu okvalificirane.

Obzirom da je nepoznata muška osoba nakon prometne nesreće napustila mjesto događaja, molimo građane koji su se u tom trenutku zatekli na mjestu događaja i imaju kakva saznanja o prometnoj nesreći da se jave na broj telefona 192 ili 372-404, odnosno u Postaju prometne policije u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu.

Jučer, 11. prosinca oko 15:05 sati u Kukuljevićevoj ulici u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Nogostupom sa sjeverne strane ulice iz smjera Preradovićeve u smjeru Međimurske ulice biciklom je upravljao muškarac starosti 35 godina, gdje je na raskrižju sa ulicom Ognjena Price započeo po obilježenom pješačkom prijelazu radnju biciklom uključivanja u promet na cestu a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike.

Tom prilikom je prednjim djelom bicikla udario u prednji desni bočni dio osobnog vozila kojim je ulicom Ognjena Price u smjeru Kukuljevićeve ulice upravljao 47-godišnjak, koji je u raskrižju započeo skretati udesno u Kukuljevićevu ulicu.

Od udara biciklist je pao na kolnik i zadobio ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede su mu okvalificirane kao lake tjelesne ozljede.

Jučer, 11. prosinca u 13:15 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Osobnim vozilom je Zagrebačkom ulicom iz smjera Turčina u smjeru raskrižja s Krležinom ulicom upravljala 43-godišnjakinja, gdje je zbog nedržanja potrebitog razmaka pri vožnji u slijedu prednjim djelom vozila udarila u zadnji dio osobnog vozila koji je ispred nje u istom smjeru upravljao muškarac starosti 36 godina.

Ozljede je zadobio 36-godišnjak, kojem je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede za sada nisu okvalificirane.

Komentari