U Hallerovoj aleji 31-godišnjakinji s ramena ukrao tobicu

Objavljeno: 05.08.2014. 15:22

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ilustracija

Tijekom proteklog vikenda dogodilo se i nekoliko krađa.

U petak, 1. kolovoza u Hallerovoj aleji u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio torbicu sa ramena 31-godišnjakinji i istu je fizički odgurnuo. Materijalna šteta se procjenjuje na više od tisuću kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 3. kolovoza tijekom noći u Ulici Braće Radić u Varaždinu je nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekat iz kojeg je otuđio novac i cigarete. Materijalna se šteta procjenjuje na oko tisuću kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 1. do 3. kolovoza, nepoznati je počinitelj u mjestu Leskovec Toplički na parkirališnom prostoru provalio u spremnik goriva teretnog vozila vlasništvo 45-godišnjaka, iz kojeg je otuđio više stotina litara dizel goriva. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je šest prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Kaštelancu, Ivancu, Ivanečkom Naselju i u ostalim slučajevima u Varaždinu, a radi se o događajima  vezanim uz buku, viku i galamu,  naročito drsko i nepristojno ponašanje, tučnjavu u ugostiteljskim objektima i na ulici, te skitnja i prosjačenje.

Komentari