U Jalžabetu u noćnim satima provaljeno u ljekarnu i ugostiteljski objekt

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 23.09.2013. 18:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

U noći 19./20. rujna, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u Grešćevini, na predjelu zvanom Rukelj, vlasništvo 50-godišnjaka, te otuđio inox bačve. Materijalna se šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

U petak, 20. rujna u noćnim satima, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Milkovićevoj ulici u Varaždinu, te otuđio novac i alkoholno piće. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna.

Noću 19./20. rujna, nepoznati je počinitelj provalio u ljekarnu u Jalžabetu, vlasništvo 52-godišnjakinje, te otuđio veću količinu medicinskih proizvoda, pomoćnih ljekovitih sredstava i digitalni tlakomjer. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

U noći 19./20. rujna, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Jalžabetu i otuđio alkoholna pića, cigarete i novac. Materijalna se šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Od 20. do 21. rujna u Beretincu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću vlasništvo 45-godišnjaka, te otuđio LCD televizor. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi više stotina kuna.

U noći 21./22. rujna, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u Varaždinskoj ulici u Ludbregu, vlasništvo 46-godišnjakinje i otuđio zlatni nakit i novac. Materijalna se šteta procjenjuje na više tisuća kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja u svim navedenim kaznenim djelima.

Komentari