U jučerašnjim prometnim nesrećama u Varaždinu ozlijeđene tri osobe

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 06.09.2013. 11:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Varaždinska policija izvijestila je o prometnim nesrećama koje su se dogodile na području Varaždina.

U četvrtak, 5. rujna u 6:30 sati na raskrižju ulica Miroslava Krleže i Krešimira Filića u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Žena starosti 30 godina upravljala je osobnim vozilom Filićevom ulicom. Dolaskom do raskrižja s ulicom Miroslava Krleže koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušla je u raskrižje, a da prethodno nije propustila osobno vozilo kojim je tom ulicom iz smjera Jalkovečke, upravljala 35-godišnjakinja.

Tom su prilikom ozlijeđene obje vozačice, te im je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Muškarac starosti 55 godina ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 5. rujna u 10:40 sati u Optujskoj ulici u Varaždinu.

On je upravljao motociklom pod utjecajem alkohola od 0.57 g/kg u smjeru Hrašćice. Zbog nedržanja potrebitog razmaka pri vožnji u slijedu, prednjim desnim dijelom motocikla udario je u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 54-godišnjak, a koji je u tom trenutku započeo skretati u lijevo na poljski put.

Od siline udara vozač motocikla je izgubio nadzor nad upravljačem i pao na kolnik. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj bolnici, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Komentari