U lovištu kod Donjeg Hrašćana vatrenim oružjem usmrtio srnjaka

Objavljeno: 25.08.2014. 14:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

U vremenskom razdoblju od 19. do 22. kolovoza u lovištu kod Donjeg Hrašćana nepoznati počinitelj je vatrenim oružjem ustrijelio i usmrtio srnjaka, izvijestila je međimurska policija.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Iz PU međimurske izvijestili su i o provalama koje su se proteklih dana dogodile na području Međimurske županije.

U petak, 22. kolovoza u vremenu od ponoći do 5 sati u Svetom Martinu na Muri, na Trgu Sv. Martina, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u kojem je potom provalio i u aparat za igru i ukrao novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 21. na 22. kolovoza u Jurovcu, nepoznati počinitelj provalio je u skladište i trgovinu gdje je ispremetao stvari i ukrao razne proizvode. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 23. na 24. kolovoza u Čakovcu, u Ulici Ivana Gorana Kovačića, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt i ukrao novac. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari