U Ludbregu provaljeno u ugostiteljski objekt i trgovinu ribičkom opremom

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 04.12.2013. 11:20

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija

Varaždinska je policija izvijestila o nekoliko provala koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

Jučer, 3. prosinca u noćnim satima, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Kratkoj ulici u Ludbregu i otuđio blagajnički maksimum, alkoholna pića i kavu, te provalio u automat za igru. Nakon toga je provalio u susjednu trgovinu ribičkom opremom, te otuđio novac i ribičke štapove i drugo. Materijalna će se šteta utvrditi naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U noći s 2. na 3. prosinca, u Kozarčevoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u poslovnice tri poduzeća, u kojima je ispreturao stvari, te iz jedne od njih otuđio iznos od stotinjak kuna. Protiv nepoznatog počinitelja će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Iste noći, s 2. na 3. prosinca, nepoznati je počinitelj provalio u poljoprivrednu zadrugu u Jalžabetu te otuđio prijenosno računalo i grijalicu. Materijalna se šteta procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari