U Novoj Vesi se zapalio traktor, u Hrašćici automobil - provjerite ispravnost svojih vozila

Objavljeno: 16.10.2015. 12:20

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: ilustracija

Jučer, 15. listopada u ulici Ruđera Boškovića u Hraščici izbio je požar na osobnom vozilu koji je u vlasništvu muškarca starosti 46 godina. Požar su ugasili djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Varaždin, izvjestili su danas iz PU varaždinske.

Ozlijeđenih osoba nije bilo, a u vozilu je došlo do samozapaljenja motornog prostora, te je izgorjela električna instalacija u prostoru motora, tabla s instrumentima i prednja sjedala. Na vozilu se materijalna šteta procjenjuje na više tisuća kuna.

Oko 13 sati u ulici Ljudevita Gaja u Novoj Vesi Petrijanečkoj izbio je požar na traktoru koji je u vlasništvu muškarca starosti 58 godina. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Nova Ves. Ozlijeđenih osoba nije bilo.

Uz inspektora za zaštitu od požara i eksplozija policijski službenici su obavili očevid kojim je utvrđeno došlo do samozapaljenja traktora zbog kvara na električnim instalacijama ispod instrument table uslijed proboja na masu instalacija koje su pod stalnim naponom, te se vatra proširila na gorive elemente kabine i motora.

Na traktoru se materijalna šteta procjenjuje na dvadesetak tisuća kuna.

Komentari