U prometnim nesrećama teško ozlijeđena biciklistica i vozačica

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 29.10.2013. 12:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

U ponedjeljak, 28. listopada oko 13:25 sati u Čakovcu, u Ulici kralja Tomislava, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica bicikla, 69-godišnjakinja iz Čakovca, krećući se nogostupom pri obilasku upravljačem bicikla udarila u ruku pješaka, 34-godišnjaka iz Mihovljana.

Nakon udara vozačica bicikla se prevrnula i pala na kolnik.

Vozilom Zavoda za hitnu medicinu prevezana je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena, te je zadržana na liječenju.

U ponedjeljak, 28. listopada oko 10 sati, u Trnovcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 75-godišnjak iz Trnovca, započeo pretjecanje i pritom udario u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka, s kojim je ispred njega u istom smjeru upravljala 64-godišnjakinja iz Trnovca, koja se u tom trenutku nalazila u fazi skretanja prema kolnom ulazu u dvorište obiteljske kuće.

Vozilom Zavoda za hitnu medicinu ozlijeđena vozačica osobnog automobila prevezana je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena i zadržana je na liječenju.

Protiv vozača osobnog automobila podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari