U prometnim nesrećama tijekom vikenda ozlijeđene dvije osobe

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 11.11.2013. 10:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Prema izvješću varaždinske policije, tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se devet prometnih nesreća i to dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i sedam prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Žena u dobi od 32 godine ozlijeđena je u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 9. studenog oko 12:20 sati u Kapelcu.

Ona je upravljala osobnim vozilom iz smjera Grede prema Donjem Ladanju, te je zbog neprilagođene brzine stanju i osobinama kolnika, izgubila nadzor nad upravljačem i vozilom sletjela u desno van kolnika, gdje je prednjim bočnim dijelom vozila udarila u dvorišnu ogradu.

Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozljede za sada nisu okvalificirane.

Također u subotu, 9. studenog oko 12:45 sati u Športskoj ulici u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Mladić u dobi od 19 godina upravljao je osobnim vozilom u smjeru Jalkovca. Dolaskom u desni oštri zavoj, uslijed vožnje neprilagođenom brzinom stanju kolnika i uvjetima prometovanja, izgubio je nadzor nad upravljačem i vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika gdje je prednjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 25-godišnjak.

U prometnoj nesreći je ozlijeđena 52-godišnja putnica iz vozila 25-godišnjaka. Medicinska joj je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, nakon čega je puštena kući.

Komentari