U prometnim nesrećama u Varaždinu i Ivancu ozlijeđene tri osobe

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 28.08.2013. 12:26

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Prema izvješću varaždinske policije, jučer su se u Varaždinu i Ivancu dogodile dvije prometne nesreće s tri ozlijeđene osobe.

U utorak, 27. kolovoza oko 2:30 sati dogodila se prometna nesreća u ulici Rudolfa Rajtera u Ivancu u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Osobnim vozilom je upravljao 30-godišnjak iz smjera Prigorca u smjeru Ivanca, te je zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake vozilom prešao na suprotnu stranu van kolnika, gdje je prednjim djelom vozila udario u betonski stup javne rasvjete.

Od siline udarca vozilo je ponovno odbačeno na kolnik i udarilo u stablo. U prometnoj nesreći ozljede su zadobili vozač osobnog vozila i putnica starosti 19 godina. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede za sada nisu okvalificirane.

Istog dana, u 14:55 sati, dogodila se prometna nesreća u ulici Krste Hegedušića u Varaždinu u kojoj je ozlijeđena jedna osoba.

Dijete starosti 6 godina pretrčavalo je kolnik u ulici Krste Hegedušića, bez da se prethodno uvjerilo da to može izvršiti na siguran način. U tom je trenutku na dijete desnom bočnom stranom naletio automobil, kojim je ulicom Krste Hegedušića od Hallerove aleje prema Gortanovoj ulici upravljao muškarac starosti 43 godine.  

Od siline udara dijete je odbačeno u desno na kolnik ispred vozila pri čemu je zadobilo ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u općoj bolnici Varaždin, a ozljede za sada nisu okvalificirane.

Komentari