U prometnoj nesreći u Bartolovcu ozlijeđene dvije osobe

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 16.05.2013. 11:12

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:16

Foto: Andrej Švoger/VT

PU varaždinska izvijestila je o prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 15. svibnja oko 16:05 sati u Bartolovcu, a u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

>> Teška nesreća u Bartolovcu, sudarila se tri vozila, više ozlijeđenih

Prema policijskom izvješću, muškarac starosti 42 godine je upravljao teretnim vozilom Varaždinskom ulicom u mjestu Bartolovec iz smjera Trnovec u smjeru Ludbrega. Brzinu kretanja vozila nije prilagodio stanju vozila te gustoći prometa tako da vozilo može pravovremeno zaustaviti.

Tom prilikom je prednjim djelom vozila udario u zadnji dio zaustavljenog osobnog vozila kojim je upravljao 38-godišnjak, a koji se zaustavio na kolniku zbog skretanja u dvorište trgovine i propuštanja vozila iz suprotnog smjera.

Od siline udara osobni automobil odbačen je prema naprijed na suprotnu prometnu traku, gdje je prednjim lijevim bočnim djelom udario u lijevi bočni dio osobnog vozila sa kojim je iz suprotnog smjera Ludbreg-Varaždin upravljala 53-godišnjakinja nakon čega je isti uslijed udara odbačen van kolnika te je zadnjim djelom udario betonsku ogradu vlasništvo trgovine u Bartolovcu.

U prometnoj nesreći ozljede su zadobili 53-godišnja vozačica osobnog vozila koje su okvalificirane kao teške tjelesne ozljede, dok je za sada neokvalificirane ozljede zadobila putnica osobnog vozila, djevojčica starosti 6 godina. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Na mjesto događaja izašli su pripadnici Javnog vatrogasnog društva iz Varaždina koji su pomogli u izvlačenja ozlijeđenih osoba iz vozila.

Komentari