U proteklih nekoliko dana na području PU međimurske dogodilo se sedam krađa

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 07.06.2013. 12:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:31

Foto: Ilustracija

U proteklih nekoliko dana na području Policijske uprave međimurske dogodilo se sedam krađa.

Tijekom noći s 5. na 6. lipnja, u Pribislavcu, u Kaštelskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz ograđenog prostora vrta ukrao vadilicu za krumpir i građevinsko željezo, vlasništvo privatnog poduzeća.Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći s 5. na 6. lipnja, u poljskom predjelu zvanom "Baričev gaj" između Čakovca i Ivanovca nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću, odakle je ukrao aparat za kavu. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

U noći s 5. na 6. lipnja, u Maloj Subotici, u Ulici Alojzija Stepinca, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, odakle je ukrao vibro ploču, nabijač i motornu pumpu za vodu, vlasništvo poduzeća iz Kalnika. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Iste noći u Pribislavcu, u Industrijskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u kontejner vlasništvo privatnog poduzeća, odakle je ukrao razni profesionalni alat.Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

U razdoblju od 2. do 6. lipnja, na prostoru marine uz hidroakumulacijsko jezero u blizini Preloga, nepoznati počinitelj provalio je u kontejner vlasništvo udruge, te je ukrao motornu kosilicu i drvene klupe. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći s 5. na 6. lipnja, u Vrhovljanu, u Gospodarskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u radionu vlasništvo privatnog poduzeća i ukrao nekoliko guma. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U noći s 5. na 6. lipnja, u Vrhovljanu, u Gospodarskoj ulici, dogodila se još jedna provala. Nepoznati počinitelj je onesposobio alarm i provalio u prostorije privatnog poduzeća odakle je ukrao domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Komentari