U provalama ukradeni radijatori, stroj za mljevenje mesa, gorivo...

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 10.09.2013. 07:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija

Varaždinska policija izvijestila je o više provala koje su se dogodile u proteklih nekoliko dana, a u kojima su lopovi ukrali razne predmete.

Tako je u razdoblju između 1. i 6. rujna nepoznati počinitelj provalio u kuću u Preradovićevoj ulici u Varaždinu i vikend kuću u Haliću, vlasništvo 60-godišnjakinje, te otuđio radijatore i cijevi centralnog grijanja, električnu pilu, bicikl i drugo. Prema izjavi oštećene, materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Od 7. do 8. rujna nepoznati je počinitelj provalio u skladište u dvorištu obiteljske kuće u Sesvetama Ludbreškim, vlasništvo 32-godišnjaka, te otuđio motornu pilu, stroj za mljevenje mesa, sjekire i druge predmete. Materijalna se šteta procjenjuje na više tisuća kuna.

U nedjelju, 8. rujna u noćnim satima, u Varaždinskim Toplicama nepoznati je počinitelj provalio u spremnik radnog stroja vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Varaždinu te otuđio stotinjak litara dizel goriva. Materijalna se šteta procjenjuje na oko tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovih kaznenog djela.

Komentari