U Var. Toplicama ukrali metalni sef i dokumente, u Varaždinu moped

Objavljeno: 04.08.2015. 11:31

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: Ilustracija

Tri krađe dogodile su se u posljednjih nekoliko dana na području Varaždinske županije, a nepoznati počinitelji provalili su u obiteljsku kuću, potom u vikendicu, a u Varaždinu su ukrali moped, javlja PU varaždinska.

Od 31. srpnja do 3. kolovoza, u Vinogradskoj ulici u Varaždinskim Toplicama, nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo 62-godišnjakinje, iz koje je otuđio metalni sef i dokumente. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 1. do 2. kolovoza u ulici Braće Radić u Varaždinu, nepoznati je počinitelj ispred stambene zgrade otuđio moped marke „Keeway, crne boje vlasništvo muškarca starosti 37 godina. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela poduzimaju mjere i radnje.

Od 2. do 3. kolovoza na Malom Vrhu, na Varaždin Bregu, nepoznati je počinitelj provalio u podrumske prostorije vikend kuće vlasništvo 55-godišnjaka, iz kojeg je otuđio razni alat, prijenosno plinsko kuhalo, zračnu pušku i nekoliko boca alkoholnih pića. Visina materijalne štete se procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Komentari