Susjedska svađa u Rivalnu kod Martijanca završila ubojstvom

Piše: Luka Špac

Objavljeno: 31.03.2012. 17:09

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Varaždinska policija je izvijestila da je u mjestu Rivalno u Općini Martijanec danas oko 14:40 sati ubijen 54-godišnji muškarac.

Svađa između susjeda u mjestu Rivalno kod Ludbrega završila je kobno kada je muškarac starije životne dobi vatrenim oružjem ubio svog 54-godišnjeg susjeda.

Prema neslužbenim informacijama, ubijeni muškarac i njegova 56-godišnja supruga obrađivali su u subotu poslijepodne svoj vinograd u mjestu Rivalno u subotu poslijepodne kada im je oko 14.40 sati prišao njihov susjed starije životne dobi, s kojim su inače bili u dobrim odnosima.

Navodno je bio u alkoholiziranom stanju te je izazvao svađu koja je na kraju završila kobno. Stariji muškarac je naime u jednom trenutku počeo pucati prema svojim susjedima vatrenim oružjem domaće izrade.

54-godišnjaka je pogodio sa dva metka te je on od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja dok je njegova supruga na sreću samo lakše ozlijeđena.

Policija je dolaskom u mjesto Rivalno zatekla ubojicu na mjestu događaja te je on odmah uhićen. Više detalja bit će poznato nakon policijskog očevida.

Komentari