Uhićen kradljivac koji je na novomarofskom području krao vino, sokove i zimnicu

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 24.07.2015. 09:30

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: ilustracija

Izvor: www.mirror.co.uk

Uhićen je 37-godišnjak koji je na novomarofskom području provaljivao i krao iz vikendice i obiteljske kuće.

Sumnja se da je 13. do 17. srpnja provalio u vikendicu u Možđencu na predjelu zvanom Visočka steza, u vlasništvu 29-godišnjakinje te otuđio razna alkoholna pića, sokove i zimnicu, ukupne vrijednosti nekoliko stotina kuna.

Također se sumnja da je od 19. do 22. srpnja provalio u podrumsku prostoriju gospodarske zgrade u Gornjem Makojišću, vlasništvo 61-godišnjaka i otuđio vino u vrijednosti od nekoliko stotina kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu za kaznena djela teških krađa, predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom, zbog sumnje da je od 13. do 17. srpnja provalio u vikend kuću u Možđencu, na predjelu zvanom Visočka steza, u vlasništvu 29-godišnjakinje, te otuđio razna alkoholna pića, sokove i zimnicu, ukupne vrijednosti nekoliko stotina kuna. Također se sumnja da je u vremenu od 19. do 22. srpnja provalio u podrumsku prostoriju gospodarske zgrade u Gornjem Makojišću, vlasništvo 61-godišnjaka i otuđio vino u vrijednosti od nekoliko stotina kuna. Po završetku kriminalističkog istraživanja, 37-godišnjak je uz kaznenu prijavu za kaznena djela teških krađa, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Komentari