Ukrao torbu s novčanikom, kasnije s bankomata podigao više tisuća kuna

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 11.11.2013. 20:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija

Varaždinska je policija izvijestila o nekoliko krađa koje su se u proteklom razdoblju dogodile na području Varaždina i Vidovca.

U noći s četvrtka na petak, 7./8. studenog, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u Vukovarskoj ulici u Varaždinu, vlasništvo 44-godišnjakinje, te otuđio iznos od nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 25. listopada do 9. studenog u Livadskom naselju u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio zlatni nakit i ručni sat iz kuće vlasništvo 64-godišnjakinje. Prema izjavi oštećene, materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 9. studenog u poslijepodnevnim satima, u trgovini u ulici Stjepana Radića u Vidovcu, nepoznati je počinitelj otuđio žensku torbu s novčanikom u kojem su se nalazili osobni i bankovni dokumenti, vlasništvo 29-godišnjakinje. Naknadno je uz pomoć bankovnih kartica sa PIN brojevima, na bankomatu podigao iznos od više tisuća kuna s tekućeg računa oštećene. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari