Ukućani bili kod kući, no kradljivci iz kuhinje ukrali novčanike

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 15.06.2015. 15:24

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: ilustracija

Dvojica nepoznatih muškaraca ušla su u kuću u Koretincu, te za vrijeme kad su se ukućani nalazili u drugim prostorijama, iz kuhinje otuđili novčanike vlasništvo 66-godišnjaka i 63-godišnjakinje s osobnim i bankovnim dokumentima i novcem.

Prema izjavi oštećenih, materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.
Na prostoru Gradske tržnice u Šenoinoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz kolica za prijevoz stvari otuđio novčanik vlasništvo 87-godišnje žene. U novčaniku su se nalazili osobni i bankovni dokumenti te iznos od više stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
Krađa se dogodila i u nedjelju u trgovačkom centru u Koprivničkoj ulici u Varaždinu. Nepoznati je počinitelj iz torbe koja se nalazila obješena na kolicima za kupnju, otuđio novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima i novcem, vlasništvo 64-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, a polcija traga za počiniteljem.

Provaljeno je i i ugostiteljski objekt u Žigrovcu, a nepoznati počnitelj otuđio novac iz sefa i više aparata za igru i zabavu. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno, dok policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari