Ulovljen dvojac iz Štrukovca za koji policija sumnja da su počinili više krađa

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 27.09.2013. 12:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

Donosimo informacije iz današnjeg izviješća PU međimurske.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 26 i 18-godišnjak iz Štrukovca, počinili više kaznenih djela "teške krađe": - u razdoblju od 15. do 20. listopada 2011., u Merhatovcu, provalili su u obiteljsku kuću vlasništvo muškarca iz Zagreba i ukrali bakreni poklopac za pečenje rakije. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.

- tijekom noći s 3. na 4. listopada 2011., u Mursko Središću, u Frankopanskoj ulici, u objektu vlasništvo ribolovnog društva ispremetali su stvari i ukrali kutnu  brusilicu, kanistar s benzinom, elektronsku vagu i dalekozore. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Također, dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su isti 26-godišnjak iz Štrukovca i dijete s područja Međimurske županije počinili kazneno djelo "krađe", u razdoblju od 15. do 27. kolovoza ove godine, u polju zvanom "Krč" u blizini Štrukovca, gdje su kroz oštećeni dio ograde više puta ušli u ograđeni voćnjak vlasništvo muškarca iz Štrukovca i ukrali cinčanu žicu i nekoliko stotina komada željeznih šipki, dok su ih nekoliko stotina komada iznijeli iz voćnjaka i pripremili za odnošenje.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Komentari