Uzeo pretplatu na svoje ime, završio s dugom od više tisuća kuna

Objavljeno: 02.07.2014. 11:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su prijavu 46-godišnjaka da je prevaren od strane 41-godišnjeg muškarca.

Prema prijavi, 46-godišnjak je tijekom veljače 2013. godine, na zamolbu 41-godišnjaka, na svoje ime sklopio ugovor o pretplati s jednim mobilnim operaterom i pri tome uzeo i mobilni uređaj. Navedeni mobitel, SIM karticu i sklopljeni ugovor odmah je predao 41-godišnjaku, koji se obvezao plaćati sve račune. U kolovozu 2013. godine, 46-godišnjak je zaprimio obavijest o nastalom dugu u iznosu od više tisuća kuna, obzirom da 41-godišnjak nije plaćao račune, a iste nije platio ni do danas. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog kaznenog djela.

Danas, 2. srpnja oko 1:30 sati, nepoznati su počinitelji provalili u ugostiteljski objekt u Komarnici Ludbreškoj, te otuđili novac iz kase.

Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom protekla dvadeset i četiri sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježen je jedan prekršaj protiv javnog reda i mira i to u Ljubešćici.

Komentari