Varaždin: Policija traži očevice nesreće na raskrižju Supilove i Anine ulice

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 27.06.2013. 13:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija

U prometnim nesrećama koje su se u srijedu dogodile u Varaždinu ozlijeđene su dvije osobe, izvijestila je PU varaždinska.

U srijedu, 26. lipnja u 17:45 sati, na raskrižju Supilove i Anine ulice u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Muškarac starosti 38 godina upravljao je mopedom Supilovom ulicom u smjeru ulice Miroslava Krleže, dok je 58-godišnjak upravljao osobnim vozilom Aninom ulicom u smjeru ulice Vilka Novaka. Tom je prilikom u raskrižju došlo do sudara navedenih vozila, pri čemu je ozlijeđen vozač mopeda.

Kako nisu utvrđene okolnosti koje su prethodile istom, policija moli očevice prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Varaždin ili telefonom na brojeve 192, odnosno 372-404.

U prometnoj nesreći koja se također dogodila jučer, 26. lipnja oko 19:15 sati u Stepinčevoj ulici u Varaždinu, ozlijeđena je vozačica bicikla starosti 55 godina.

Muškarac starosti 37 godina upravljao je osobnim vozilom u smjeru Anine ulice. Tom je prilikom parkirao svoje vozilo na parkiralištu s desne strane kolnika, te otvorio prednja lijeva vrata vozila.

U tom je trenutku u tako otvorena vrata udario bicikl kojim je u istom smjeru upravljala 55-godišnjakinja, a koja je uslijed udara izgubila ravnotežu i pala na kolnik.

Tom je prilikom ozlijeđena te je prevezena u Opću bolnicu Varaždin. Njezine ozljede za sada nisu okvalificirane.

Komentari