Varaždin: Tražila milostinju pa starici iz spavaće sobe otuđila novac

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 14.09.2015. 12:58

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: ilustracija

U Ulici Ferdinanda Konščaka u Varaždinu, nepoznata žena pozvonila je na vrata stana 73-godišnjakinje tražeći milostinju te je ušla u stan i iskoristila nepažnju starice i iz spavaće sobe joj otuđila novac.

Visina materijalne štete se procjenjuje na više tisuća kuna, a policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.  

U Novom Marofu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Novom Marofu iz koje je otuđio cigarete i novac. Visina materijalne štete se procjenjuje na više tisuća kuna, a policija za počniteljem traga.

Tijekom noći s petka na subotu nepoznati je počinitelj provalio u frizerski salon u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Novoj Vesi. Iz frizerskog salona je otuđio metalnu kasu za odlaganje novca. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno, a protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U ulici Lug u Turčinu nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 60-godišnjaka te otuđio zlatni nakit, satove, novac i druge predmete. Materijalna šteta prema izjavi vlasnika procjenjuje se na više od deset tisuća kuna, dok policija traga za počniteljem.

Komentari