Varaždin: U dvije prometne nesreće ozlijeđene tri osobe

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 11.12.2013. 16:28

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

Jučer, 9. prosinca u 9:15 sati u Optujskoj ulici u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Osobnim je vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.52 g/kg upravljao muškarac starosti 62 godine iz smjera ulice Ratimira Hercega u smjeru Kumičićeve ulice, gdje je dolaskom u blizinu raskrižja s Optujskom ulicom zbog neprilagođene brzine prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio vozila ispred raskrižja zaustavljenog osobnog vozila kojim je upravljao 37-godišnjak.

U prometnoj nesreći ozljede je zadobio 37-godišnjak, a medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede za sada nisu okvalificirane.

Jučer, 9. prosinca oko 17 sati na raskrižju ulica Frana Supila i Vilka Novaka u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Muškarac starosti 36 godina je upravljao osobnim vozilom ulicom Frana Supila u smjeru Zagrebačke ulice. Dolaskom do semaforiziranog raskrižja započeo je skretati vozilom u lijevo prema ulici Vilka Novaka na znak zelenog svjetla na semaforu za svoj smjer kretanja, a prethodno nije propustio osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljao 32-godišnjak kroz navedeno raskrižje zadržavajući smjer kretanja.

Tom prilikom je došlo do udara prednjeg lijevog djela vozila kojim je upravljao 36-godišnjak u prednji lijevi dio drugog vozila.

U prometnoj nesreći ozljede su zadobila oba vozača, a medicinska pomoć im je pružena od strane djelatnika Zavod za hitnu medicinu Varaždinske županije. Njihove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Komentari