muškarac priveden

VINICA Djevojka kamenom ozlijedila policajca zbog muškarca, a onda se umiješao još jedan

PU Varaždinska

Objavljeno: 28.09.2018. 10:40

Zadnja izmjena: 28.09.2018. 10:41

Jučer, 27. rujna oko 13.20 sati, policijski službenici Policijske postaje Varaždin postupali su u Donjem Vratnu u Općini Vinica po prethodnoj dojavi o narušavanju javnog reda i mira, radi pronalaska 36-godišnjeg počinitelja.

Nakon što su ga policijski službenici pronašli na adresi stanovanja izdali su mu zapovijed da izađe iz kuće. Prilikom izlaska iz kuće muškarac je počeo negodovati, te se oglušio na daljnje naredbe policijskih službenika i počeo je pružati aktivan otpor. Kada su policijski službenici nad navedenim uporabljali sredstva prisile, do njih je dotrčala 29-godišnjakinja, nosivši u ruci kamen s namjerom da udari policijskog službenika.

Policajci su i nad navedenom pokušali uporabiti sredstva prisile, u čemu ih je spriječio 27-godišnjak, koji je dotrčao do njih i rukama odgurnu jednog policajca. Tom se prilikom od uporabe sredstava prisile oslobodila 29-godišnjakinja, nakon čega su se zajedno trčeći udaljili.  Policijski službenici su traženog 36-godišnjaka priveli u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. 

Liječničkim pregledom je utvrđeno da privedeni 36-godišnjak nije zadobio nikakve ozljede, dok je jedan policijski službenik zadobio ozljede lijeve ruke i koljena. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.  Policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje zbog počinjenja kaznenog djela Prisila prema službenoj osobi.

Komentari