Vozač teretnjaka kod Turčina prekasno kočio, u višestrukom sudaru jedna osoba ozlijeđena

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 11.01.2016. 11:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: Arhiva eVž

U Turčinu se u petak, 8. siječnja u popodnevnim satima dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 43-godišnji muškarac...

Naime, teretnim vozilom je desnom stranom kolnika državne ceste D3 upravljao mladić starosti 26 godina kroz Turčin u smjeru Varaždin Brega. Dolaskom do kružnog toka oko 16.30 sati uslijed neprilagođene brzine kretanja stanju kolnika i uvjetima prometovanja prednjim je djelom vozila udario u zadnji dio zaustavljenog osobnog vozila.

Potonjim je neposredno ispred njega do tada u istom smjeru upravljao 43-godišnjak, koji se zaustavio u koloni vozila ispred kružnog toka. Od udara osobno je vozilo odbačeno unaprijed, gdje je prednjim djelom vozila udario u zadnji dio zaustavljenog osobnog vozila kojim je upravljala 32-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći ozljede je zadobio 43-godišnji vozač automobila i medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Inače, tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 4 prometnih nesreća i to jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Komentari