Vozačica zadržana u bolnici: Uzrok slijetanja i prevrtanja vozila u Presečnom neprilagođena brzina

Objavljeno: 22.05.2015. 11:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Foto čitatelja

Žena starosti 40 godina ozlijeđena je u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 21. svibnja oko 19.20 sati, u Presečnom kod Novog Marofa.

Kako stoji u službenom izvješću PU varaždinske, vozačica je upravljala osobnim vozilom iz smjera Varaždina prema Novom Marofu. Prilikom izlaska iz desnog zavoja, zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, izgubila je nadzor nad upravljačem i sletjela u lijevo van kolnika. Medicinska joj je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici gdje je zadržana na daljnjem liječenju.

>>Novi Marof: Automobil sletio s ceste i prevrnuo se na krov, vozačica ozlijeđena

Oko 11.40 sati u četvrtak, u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena 14-godišnjakinja. Muškarac starosti 72 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Križanićeve ulice prema ulici Zrinskih i Frankopana. Zbog neprilagođene brzine kretanja uvjetima i stanju ceste, prednjim je dijelom vozila udario 14-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Ozlijeđenoj je pješakinji medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozljede za sada nisu okvalificirane. 

Jučer, 21. svibnja oko 16.20 sati u ulici Miroslava Krleže u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Žena starosti 40 godina upravljala je osobnim vozilom iz smjera ulice Zrinskih i Frankopana prema Jalkovečkoj ulici. Zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju ceste, te gustoći prometa, prednjim je dijelom vozila udarila u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred nje upravljala 38-godišnjakinja, a koja se zaustavila zbog kolone vozila ispred sebe. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 38-godišnja vozačica koja je prevezena u Opću bolnicu Varaždin. Njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

Komentari