Zamaskiran šalom tinejdžer pokušao opljačkati trgovinu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 10.12.2013. 09:29

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija

U ponedjeljak, 9. prosinca oko 18 sati, u Ivanovcu, u Zagrebačkoj ulici, nepoznati mlađi muškarac maskiran šalom preko lica i držeći pištolj u ruci ušao je u trgovinu gdje je od zaposlenice zatražio novac. Kada je zaposlenica počela vikati počinitelj je pobjegao u nepoznatom pravcu.

Riječ je o mlađoj muškoj osobi mršave tjelesne građe, staroj oko 15 do 17 godina, te visokoj od 170 do 175 centimetara. Obučen u crnu jaknu, plave hlače, na glavi imao je kapu tamnije boje, a oko lica šal tamne boje. Policija za počiniteljem traga, te će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetniku u Varaždinu.

U razdoblju od 29. studenoga do 9. prosinca u Čakovcu, u Ulici dr. Ivana Novaka nepoznati počinitelj provalio je u zatvoreni ugostiteljski objekt, gdje je demontirao i ukrao inventar, radijatore, te građevinski materijal. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari