Zbog ljubavi djevojka iz Grede skočila u Muru?

Objavljeno: 19.05.2015. 17:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: NENO

U ponedjeljak oko 22 sata započela je potraga za 26-godišnjakinjom za koju se sumnja da je pala u rijeku Muru. Crveni bicikl s kojim se dovezla s posla pronađen je na mostu, a vjerojatno je riječ o Kristini Murić iz Grede, piše 24 sata.

Spasioci HGSS stanice Čakovec i policajci Murskog Središća s dva čamca i policijskim psom pretražuju područje rijeke Mure koja protječe okolnim selima. Iako nije potvrđeno, sumnja se da bicikl pripada 26-godišnjoj Kristini Murić iz Grede koja je te večeri otišla ranije s posla biciklom. Djevojka rodom iz Grede radila je u obližnjem kafiću u Frankopanskoj ulici u Murskom Središću kao konobarica, a živjela je, kako neslužbeno doznajemo, zadnjih godinu dana kod dečka u Vratišincu u Međimurju.

Njezina kolegica iz jednog kafića u Murskom Središću, rekla je da je Kristina bila prilično zatvorena osoba te da ne zna kakvih je problema imala.

- Vidjelo se na njoj da ima problema, no nije o tome pričala - kaže konobarica drugog kafića s kojom je Kristina radila prijašnjih godina. No, Murskim Središćem kolaju priče da je nesretna djevojka imala u posljednje vrijeme ljubavnih problema. PU međimurska od utorka vodi djevojku kao nestalu.

Tijekom popodneva u potragu na rijeci Muri za nestalom djevojkom uključit će se i stanice HGSS Bjelovar, Ogulin i Novska s potražnim K9 timovima, a međimurska policija obavijestila je o nestanku i potrazi djevojke i sve ostale PU na području Hrvatske koje će se također uključiti u pronalazak mlade djevojke. Ona je u trenutku nestanka bila obučena u svijetloplavu majicu kratkih rukava s natpisom "Jana", crne hlače i balerinke. Ima gustu svijetloplavu kosu i velike svijetloplave oči.

- Sinoć oko 21.20 sati dobili smo dojavu od slučajnog prolaznika koji je čuo da se nešto stropoštalo u vodu. Osoba koja nam je to dojavila nije vidjela skok u vodu, samo je čula da je nešto palo u vodu, pa ne možemo još sa sigurnošću reći tko je i da li je netko pao u vodu te je li to povezano s nestankom Kristine Murić koja se od sada vodi u evidenciji nestalih - doznajemo od glasnogovornice Danijele Turk u PU međimurskoj.

S obzirom da je riječ o mostu koji dijeli Hrvatsku i Republiku Sloveniju, sve su opcije moguće, pa i ta da je Kristina možda odšetala preko granice. Potraga na rijeci Muri se nastavlja.
Posljednji put viđena na poslu

Kako je izvijestila međimurska policija, djevojka je zadnji puta viđena je 18. svibnja oko 21 sati na svom radnom mjestu u Murskom Središću, u Frankopanskoj ulici, odakle se udaljila u nepoznatom smjeru. Bila je obučena u svijetloplavu majicu kratkih rukava, crne hlače i balerinke. Visine je oko 174 cm, srednjeg stasa, plave kose i plavih očiju.

Mole se svi građani ukoliko imaju bilo kakva saznanja koja bi mogla pomoći da se Kristina pronađe ili uoče osobu koja bi odgovarala opisu da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

Izvor: 24 sata.hr

Komentari