Žena teško ozlijeđena u ponoćnoj eksploziji plina u Nedelišću

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 09.03.2012. 08:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Jutros se u Nedelišću u Ulici Vladimira Nazora  oko sat vremena iza ponoći prolomila strahovita eksplozija.

Naime, u kupaonici obiteljske kuće 56-godišnje žene došlo je do eksplozije plina.

U eksploziji je oštećena kuća, a žena je teško ozlijeđena te je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je zbog zadobivenih ozljeda zadržana na liječenju na Odjelu intenzivne njege.

Neslužbeno doznajemo da su prije nekog vremena, na tom području obavljani određeni građevinski radovi, a trenutno se na terenu nazale radnici Međimurje plina, koji vrše daljnje izvide.

Dosadašnjim izvršenim mjerenjima djelatnika Međimurje plina utvrđena je prisutnost plina, za kojeg se pretpostavljada najvjerojatnije izlazi iz sustava kanalizacije.

I ne samo to, jer izvršenim mjerenjima potvrđena je prisutnost plina u sustavu kanalizacije u Ulici Vladimira Nazora od kućnog broja 34 do 44!

Taj dio ulice zatvoren je za sav promet, a u spomenutom dijelu ulice izvršena je provjera prisutnosti plina u svim obiteljskim kućam.

Utvrđena je prisutnost plina u kupaonici i kuhinji još jedne obiteljske kuće u vlasništvu oštećene žene kao i kupaonici obiteljske kuće 61-godišnjeg muškarca.

Tijekom dana obaviti će se očevid na mjestu događaja nakon čega će biti poznato više detalja o nesreći i njezinim uzrocima.    

Komentari