Žrtvama koje je podvodila majka iz Svibovca Podravskog prijete smrću

Objavljeno: 05.04.2015. 11:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: I. T.

Nevjenčani suprug (38) jedne od kćeri koju je podvodila majka iz pakla ističe im mještani danonoćno prijete i da se boji za život zbog čega je tražio i zaštitu policije, piše 24 sata.

Bojim se za sebe i svoju obitelj. Otkad sam policiji prijavio to što se događa prijete mi da će me ubiti, kazao nam je muškarac (38) iz Sračinca.

Upravo je on nevjenčanu suprugu prije nekoliko dana odveo u Centar za socijalnu skrb Varaždin i potaknuo je da vlastima prijavi zlostavljanje koje su ona i njezina sestra trpjele deset godina.

Muškarac koji je prijavio majku iz pakla ističe kako oni ne planiraju tražiti nikakve novčane naknade od “mušterija”.

- Nas ne zanima novac nego pravda. Želimo da oni koji su upropastili život tim djevojkama odgovaraju na sudu i da ih se primjereno kazni. Imamo sve što nam treba i nikad nismo ništa tražili - odlučan je muškarac. Kaže kako se zbog prijetnji boji za svoju i sigurnost svoje obitelji te tvrdi da je sve prijavio policiji.

- Slali su mi prijeteće poruke putem Facebooka s lažnih profila za koje je teško utvrditi tko se iza njih skriva. Govore mi da ne dolazim u susjedno selo, da tamo više nisam dobrodošao i da ću gorjeti - ispričao nam je.

Poznanik mu je rekao da je čuo mještane pred dućanom kako govore da mu je bolje da se tamo više ne pojavljuje ako želi zadržati živu glavu.

- Imam četvero malodobne djece. Znam da u selu ima dosta oružja i naravno da se bojim. Molio sam policiju da nam postave jednog policajca da čuva kuću, ali su oni rekli da za to nema potrebe, da ih zovem ako bude nekih problema - očajan je muškarac.

U varaždinskoj policiji nisu nam mogli potvrditi njegove navode.

Izvor: 24 sata.hr

Komentari