Župnik iz Svetog Đurđa prošao na crveno, na njega naletio kamion

Objavljeno: 27.03.2014. 10:37

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: eVaraždin.hr

Jučer, 26. ožujka oko 11:40 sati, na raskrižju ulica Vatroslava Lisinskog i državne ceste D-2 u Ludbregu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 47-godišnji muškarac, izvijestila je Policijska uprava varaždinska.

>> Ludbreg: U sudaru kamiona i automobila ozlijeđen župnik iz Svetog Đurđa

Ozlijeđeni muškarac je Vlado Borak, župnik iz Svetog Đurđa, koji je upravljao osobnim vozilom iz smjera Selnika prema Ludbregu. Dolaskom do navedenog raskrižja nije se zaustavio na znak crvenog svjetla, već je nastavio vožnju te je tom prilikom u desnu bočnu stranu njegovog vozila udarilo teretno vozilo kojim je državnom cestom iz smjera Varaždina prema Koprivnici upravljao 30-godišnjak.

Uslijed udara, osobno je vozilo odbačeno u desno van kolnika i udarilo u uređaj za upravljanje semaforima. Intervenirali su i vatrogasci DVD-a Ludbreg, koji su u 11:39 sati iz Vatrogasnog operativnog centra Varaždin dobili dojavu o prometnoj nesreći s priklještenim osobama na semaforu Ludbreg-Selnik. Jedanaest vatrogasaca s tri vozila izašlo je na mjesto intervencije, na kojem je su djelatnici Hitne medicinske pomoći Ludbreg već zbrinjavali ozlijeđenog vozača, te su im vatrogasci pomogli u njegovom izvlačenju.

Prema policijskom izvješću, ozlijeđenom je vozaču medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Komentari