Braniteljske udruge

Foto - Organizatori za početak rujna najavljuju 3. memorijal Dino Kunić - Ivanec

Objavljeno: 24.08.2023. 19:23

Zadnja izmjena: 24.08.2023. 19:29

Održavanje 28. sportsko–rekreacijskih susreta Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata (UDVDR) Podružnice Varaždinske županije "3. memorijal Dino Kunić-Ivanec 2023., koje u subotu 9. rujna organizira podružnica te njezini ogranci i klubovi, bilo je glavna tema sjednice održane u Ribičkom domu Ivanec.

Nakon 2001. i 2010., po treći pu domaćin županijskih susreta dragovoljaca i veterana je ivanečki ogranak, a održavaju se u sklopu Dana Varaždinske 
županije, pod pokroviteljskom Varaždinske županije, izvijestili su iz UDVRD Ivanca. Kako će se susreti održati upravo na kompleksu Ribičkog doma Ivanec, on odabran za sjednicu županijskog vodstva, koje je prije njezina početka obišlo dio kompleksa na kojemu će biti natjecanja.

Na 28. sportsko–rekreacijskim susretima u 8 sportsko-rekreacijskih disciplina natjecat će se 100-injak hrvatskih branitelja, članova Klubova i Ogranaka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Varaždinske županije.

Najbolje ekipe u šahu, sportskom ribolovu, elektroničkom pikadu, visećoj kuglani, belotu, stolnom tenisu i streljaštvu, uz titulu županijskih pobjednika, bit će sastavni dio županijske ekipe na 28. državnim susretima dragovoljaca i veterana, koji će se 23. rujna održati u Kutini.

Šah, sportski ribolov, elektronički pikado, viseća kuglana, belot održavat će se na kompleksu Ribičkog doma, stolni tenis u Odgojnom domu Ivanec, a streljaštvo na streljani Jedinstva Ivanec. Za svaki sport određeni su voditelji, a kompletnim natjecanjem koordinirat će Dražen Kavur, navode iz UDVRD Ivanca.

Komentari