FOTO: Više od 150 Varaždinaca bezuspješno pokušavalo prepoznati svoj otuđeni bicikl

Objavljeno: 08.07.2015. 14:30

Zadnja izmjena: 08.03.2016. 15:00

Foto: Siniša Sović

Više od 150 Varaždinki i Varaždinaca u srijedu je od ranih jutarnjih sati bezuspješno pokušavalo prepoznati svoj bicikl između njih 90-ak, koliko su ih policijski djelatnici pronašli kao odbačene, odnosno oduzete i za koje do danas nisu utvrđeni vlasnici...

Građani su morali su dokazati vlasništvo jamstvenim listom ili računom na kojem je upisan tvornički broj bicikla ili neki drugi detalj, pojasnio je Marko Švajghart, policijski službenik PP Varaždin.

- Dovoljna im je bila fotografija ili potvrda prijave krađe bicikla. Inače, ukoliko se prijavi krađa bez tvorničkog broja, nije na odmet pozvati članove obitelji ili pak susjede koji mogu prepoznati traženi bicikl. Sve se to rješava u PP Varaždin u kojoj službenici ujedno sastave zapisnik – rekao je Švajghart dodavši da su svi bicikli ponuđeni na razgled ostali, pronađeni i oduzeti u razdoblju od prošlogodišnje licitacije do danas.

Inače, odaziv je u jutarnjim satima bio velik, neki su građani dolazili i pola sata prije termina određenog za razgled bicikala.

- Na žalost ovaj put nismo uspjeli usrećiti ni jednog vlasnika otuđenog bicikla. Novu priliku imat će u svibnju ili lipnju iduće godine – zaključio je Švajghart.

Kako je to sve skupa izgledalo na dvorištu PP Varaždin u Cesarčevoj, pogledajte u galeriji naših fotografija:
 

Komentari