Besplatne radionice povodom Tjedna malog i srednjeg poduzetništva

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 21.11.2013. 17:41

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Varaždinska županija u suradnji s Agencijom za razvoj Varaždinske županije i Tehnološkim parkom Varaždin obilježava Europski tjedan malog i srednjeg poduzetništva.

Taj tjedan u Europi se obilježava s ciljem promoviranja poduzetništva i  pružanja informacija o tome što Europska unija, nacionalne, regionalne i lokalne vlasti nude kao podršku mikro, odnosno malim i srednjim poduzećima.

Europski tjedan malog i srednjeg poduzetništva 2013. organizira se u 37 zemalja sudionica Projekta, a osmišljen je kao paneuropska krovna kampanja koja se sastoji od europskih, nacionalnih, regionalnih i lokalnih događanja.

U Varaždinskoj županiji poduzetnici će tako imati priliku sudjelovati na besplatnim radionicama,a tamo će moći saznati kako sudjelovati u natječajima i projektima Europske unije, kako se lakše mogu probiti na tržište Europske unije, kako poboljšati svoja znanja u poslovanju, te kako započeti vlastiti posao.

Ove godine Europski tjedan malog i srednjeg poduzetništva obilježava se od 25. do 30. studenog. Varaždinska županija stoga poziva sve zainteresirane da sudjeluju na radionicama. Svi polaznici prijavljuju se putem obrasca, a on je dostupan na stranicama Varaždinske županije.

Program obilježavanja i prijavu za sudjelovanje na radionicama može se naći na internetskim stranicama Varaždinske županije.

Komentari