Besplatni seminar "Kako započeti poslovanje" za nezaposlene i poduzetnike početnike

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 28.10.2013. 19:12

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

Županijska komora Varaždin u okviru provedbe projekta "EU Compass 2" sufinanciranog iz  programa prekogranične suradnje Mađarska - Hrvatska održava u razdoblju  4. do 6. studenog 2013. godine trodnevni seminar za poduzetnike početnike i nezaposlene osobe s temom "Kako započeti poslovanje".

Seminar će se održati u prostorijama Županijske komore Varaždin, Petra Preradovića 17/II, 3. kat, u trajanju od 9 - 15 sati. Cil] seminara
je upoznati nezaposlene osobe i poduzetnike početnike s mogućnostima samozapošljavanja kroz razvoj kompetencija i usvajanje novih znanja u području financija, marketinga i izrade poslovnog plana potrebnih za uspješno pokretanje i vođenje vlastitog posla.

Kroz seminar polaznici će naučiti kako osnovati poduzeće i koje pravne oblike mogu registrirati te koji je poželjan profil poduzetnika. Polaznicima će biti prezentirani i ostali ključni elementi za uspjeh poduzetničkog pothvata- kako organizirati proizvodnju, prodaju, zapošljavanje. Posebno će biti obrađeno financijsko i marketinško upravljanje, te metodologija izrade poslovnog plana. Na završetku seminara polaznicima će biti uručene
potvrde o sudjelovanju.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno.

Seminar će održati nastavno osoblje s Fakulteta te s obzirom visoku razinu kvalitete izvodača, poziv je upućen svim zainteresiranim nezaposlenim osobe kao i poduzetnicima početnicima, a kako bi sudjelovali potrebno se javiti u Županijsku komoru Varaždin i sudjeluju na seminaru.

Prijave se zaprimaju elektronskom poštom na adresu [email protected], faxom na bro] 042 405 401 ili  na broj telefona 042 405 491 najkasnije do 29. listopada 2013.

Prijave će se zaprimati kronološkim redom.

Komentari