Lumini Centar uskoro popunjen do 70 posto

Objavljeno: 27.02.2012. 18:10

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Prošli tjedan u Lumini centru održano je druženje trenutnih, budućih i potencijalnih zakupaca, na kojem je predstavljan rad centra i njegova perspektiva, dok su trenutni zakupci ispričali svoja pozitivna iskustva s Lumini centrom.

Podsjetimo Lumini centar je otvoren neposredno pred božićne blagdane 23. prosinca, velikim otvorenjem kompleksa CineStar kina. Nedugo potom otvorena je i kuglana Stadium Bowling, a ta dva objekta, uz odlične ugostitljske objekte (Vinski bar Zlatne Gorice i Caffe bar Rock Art Caffe) i Mini Lumini dječju igraonicu zauzimaju tek manji dio popunjenosti centra.

Otvaranjem tek njegovog „zabavnog“ dijela popunjeno je oko 15% kapaciteta centra, no predstavnik norveškog Verdispara, investitora u centar, Eirik Forthun najavio je da će se do kraja godine popuniti veći dio centra.

-Zadovoljni smo dosadašnjim razvojem stvari, iako je tek manji dio centra popunjen. Imamo oko 50 tisuća posjetitelja mjesečno, a kada se centar popuni, sigurno će i posjećenost znatno porasti – istaknuo je Forthun.

A za privlačenje  i zakupaca i posjetitelja sigurno će pomoći i dobar feedback od postojećih „stanara“ centra.

-Stadium Bowling kuglana je otvorena prije nekih mjesec i pol dana, a radi se o prvom takvom projektu, grupacije koja se u Grčkoj bavi uglavnom turističkim i hotelijerskim poslovima – istaknuo je Ivan Blagojević, menadžer Stadium kuglane.

A u Lumini centru traju intenzivni radovi na uređenju poslovnih prostora. Najveći od njih pripadat će trgovačkom lancu B-Hyper, koji će „niknuti“ na čak 5 tisuća kvadrata.

-Radovi se polako završavaju. B-Hyper postoji već dugi niz godina, a ovo nam je prva investicija u Hrvatskoj. Gdje god smo bili prisutni, trudili smo se ponuditi najbolju kvalitetu. Tako će sigurno biti i ovdje u Lumini centru, na oduševljenje naših kupaca – kazao je Knut Kvisviks iz B-Hypera.

Osim B-Hypera u Lumini će uskoro useliti i Technomarket, T-Com, Algoritam, DM, Planet Obuća, Terranova, Diadema te brojni drugi zakupci, uz dodatne ugostiteljstke i prehrabmene lokale, čime će centar sigurno dodatno zaživjeti.

Komentari