Ministarstvo poduzetništva i obrta predstavilo stranicu za e-poslovanje

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 19.02.2014. 20:16

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

U sklopu II. faze projekta "e-Poslovanje" – Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem e-poslovanja, Ministarstvo poduzetništva i obrta je danas predstavilo novu internet stranicu www.eposlovanje.eu i www.eposlovanje.com.hr.

Kako je istaknuto na predstavljanju, riječ je o e-aplikaciji koja će znatno unaprijediti znanje i mogućnosti korištenja elektroničkog poslovanja u Hrvatskoj. Predstavljajući novu internet stranicu, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras izjavio je kako je zadovoljan što Ministarstvo može malim i srednjim poduzetnicima ponuditi pomoć u njihovom poslovanju, nudeći im rješenja novih tehnologija koja im otvaraju šire tržište, a sve u cilju unaprijeđenja konkurentnosti hrvatskog gospodarstva.

Nova internetska stranica donosi savjete, iskustva i podršku vezanu uz elektroničko poslovanje, s ciljem da postane primarni oslonac poduzetničkim potpornim institucijama i tvrtkama zainteresiranim za e-poslovanje.

Glavni partner projekta je Ministarstvo poduzetništva i obrta Republike Hrvatske. Projekt je financiran sredstvima Europske unije u sklopu Operativnog programa Regionalna konkurentnost i Vlade RH u iznosu od 970.460 eura i traje 22 mjeseca, od siječnja 2013. do studenog 2014. godine.

Komentari