Saznajte kako do povoljnih sredstava za kreditiranje vašeg gospodarstva

Objavljeno: 13.05.2015. 12:43

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Izvor: Ilustracija

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi ostali zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja će 15. svibnja 2015. u Splitu (Poljudsko šetalište 1) imati priliku poslušati besplatne edukacije pod nazivom „Poslovni uzlet grada Splita“ koji Poslovni dnevnik organizira drugu godinu zaredom u suradnji s Ministarstvom obrta i poduzetništva.

Polaznici edukacija će imati priliku saznati više informacija o digitalnom oglašavanju turističkih kapaciteta na Facebooku i Googleu, cloud uslugama te oglašavanju u besparici. Svi sudionici saznat će kako osnažiti poslovanje u proizvodnji i turizmu kroz korištenje EU fondova i klastering, a kroz konkretne primjere objasnit će se kako banke gledaju zahtjeve za financiranje.

Popis svih edukacija, kao i raspored predavanja možete vidjeti ovdje.

Zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti prijavu.

Predavanje pod nazivom „Od mikrokredita uz CIP garanciju do EU projekta - saznajte kako do povoljnih sredstava za kreditiranje vašeg gospodarstva“ održati će Mira Krneta , voditeljica područnog ureda HBOR-a za Dalmaciju . Dugi niz godina radila je u Institutu Brodosplit, baveći se različitim aspektima strateškog i investicijskog planiranja, organizacije, transfera tehnologije, restrukturiranja i privatizacije. Bavi se također problemima malog i srednjeg poduzetništva, posebno osiguranja izvora financiranja za pokretanje samostalnog poslovanja i samozapošljavanje

Mira Krneta ukratko nam je rekla što mogu saznati i koje koristi mogu imati sudionici besplatnog predavanja.

Na koje načine HBOR pomaže u kreditiranju?

Mi smo posebna financijska institucija u Hrvatskoj, stoga i imamo jedinstvene uvjete kreditiranja. Na edukaciji u sklopu Poslovnog uzleta grad Splita saznat ćete što HBOR financira, po kojim kamatnim stopama te kako uz naše kreditiranje i uvjete koje nudimo možete postati konkurentniji u svom poslovanju. Izvore kreditiranja koje HBOR nudi treba znati iskoristiti u svoju korist, a upravo one koje nude, druge komercijalne banke nemaju u svojim ponudama.

Koje su glavne prednosti vaših kredita?

HBOR nudi povoljnije rokove otplate, čak i do 17 godina s nižom kamatnom stopom i počekom kakav nema ni jedna banka. Na usluzi poduzetnicima su i naši područni uredi u Osijeku, Gospiću, Puli, Rijeci i Splitu koji savjetuju i ostvaruju komunikaciju s poduzetnicima te jačaju njihovu kompetenciju ponudama i savjetima.

Što očekuje polaznike vaše edukacije?

Na edukaciji ćete imati priliku vidjeti primjere po sektorima koje kreditiramo i iz prve ruke čuti što je potrebno za naše programe financiranja poput programa kreditiranja poduzetništva mladih, žena poduzetnica, poljoprivrede, turizma, inovatora ili poduzetnika početnika. Posebno će biti istaknuta mogućnost sufinanciranja projekata koji će se natjecati za korištenje Europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESI), u privatnom sektoru kao i onih namijenih ruralnom razvitku.

Program preostalih edukacija pogledajte ovdje, a prijavu ostvarite na sljedećem linku.

Komentari