U subotu održan Rotary Business Forum 2013.

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 02.09.2013. 17:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Dragutin Kliček / VT

U subotu 31. kolovoza u organizaciji Rotary kluba Varaždin 1181 održan je drugi ROTARY BUSINESS FORUM 2013. pod radnim sloganom "Europa - novo mjesto poslovanja i stanovanja" u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu.

Skup rotarijanaca i gospodarstvenika na kojem je prisustvovao i Guverner Districta 1913 g. Nikola Bilandžija, te predsjednici i tajnici iz četrdeset hrvatskih Rotary klubova kao i brojni gospodarstvenici pozdravila je predsjednica Rotary kluba Varaždin 1181, Jasminka Porobija te gradonačelnik grada Varaždina, Goran Habuš.

O temama ovogodišnjeg Foruma kao što su pozicija RH u EU, dostupnost europskih fondova i njihova bolja i kvalitetnija iskorištenost, o konkurentnosti hrvatskih poduzeća na europskom tržištu, o dostupnosti kapitala te o iskustvima susjednih zemalja u korištenju sredstava iz EU fondova, govorili su voditelj predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, mr. sc. Branko Baričević, prof. dr. Slaven Letica, glavni analitičar u Hypo Alpe Adria Bank, g. Hrvoje Stojić, profesor na Univerzi v Mariboru, prof. dr. Stane Božičnik te direktor Tehnološkog parka Varaždin mr. sc. Andrija Petrović.

Moderator Foruma bio je prof. dr. Mladen Vedriš, dok je program vodila Tončica Čeljuska.

Komentari