KUĆA KREATIVNIH INOVACIJA

Otvorene prijave za DJ radionicu u Centru za mlade P4

Objavljeno: 10.06.2020. 19:22

Zadnja izmjena: 10.06.2020. 19:30

Udruga mladih kreativaca i entuzijasta pod imenom Kuća kreativnih inovacija, osnovana početkom ove godine, tijekom ljeta počinje s provedbom radionica za mlade u Centru za mlade P4 u Varaždinu. Prva je na redu DJ radionica, a prijave traju do 15. lipnja.

Dobrodošli su svi ljubitelji dobrog zvuka i ritma, koji se istima vole i žele poigravati. Radionica je namjenjena svim mladima koji žele izoštriti svoj sluh i tehničku spretnost u miksanju i razumjevanju dinamike zvuka. Na radionicu se mogu prijaviti mladi glazbeni kreativci i ljubitelji  elektronskog zvuka u dobi od 15 do 25 godine. Radi kvalitetnijeg individualnog pristupa broj sudionika je ograničen.
Radionica obuhvaća rad u DJ programima, rad na DJ opremi uz pratnju varaždinske DJ-ice OlyFant sa višegodišnjim iskustvom na elektronskoj sceni ipraktičnim znanjem stečenom na raznim eventima. Tijekom 30 sati rada kroz lipanj i srpanj polaznici će teoretski i praktično učiti te se pripremati za svoj prvi javni nastup koji će biti 11. srpnja u sklopu Hladoweene.
Prijave možete poslati na mail: [email protected] ili se javite putem službene stranice udruge na Facebooku

Komentari